Electronic Flyers @ pHinnWeb
- ilmainen bilemainos pHinnWebiin


pHinnWeb tarjoaa ilmaista mainostilaa kaikille suomalaisille bilejärjestäjille, joiden tapahtumat jollain tavalla liittyvät elektroniseen tanssimusiikkiin (tekno/house/jungle/hip hop/trip hop/trance/jne.).

Mainoksesi tulee yhteen pHinnWebin etusivun sinisistä infolaatikoista, joiden kautta pääset kyseisen tapahtuman varsinaiselle flyerisivulle (esimerkkinä kts. vaikka Electric Pleasures). Mukana tulee olla tapahtuman nimi, aika, paikka ja esiintyjät sekä muut tarpeelliset tiedot (lippujen hinnat, ikäraja, mahdolliset anniskeluoikeudet, ennakkolippujen myyntipaikat, ym.). Palvelu on ilmainen, mutta vastineeksi sinun on painettava pHinnWebin logo URLeineen mukaan flyeriisi/julisteisiisi. Logon voit imuroida osoitteesta http://phinnweb.bombsquad.org/pic/phinnurl.gif. Voit käyttää logoa haluamassasi koossa ja halutessasi vaihtaa logon värejä tai käyttää omia fonttejasi, mutta näiden tietojen olisi löydyttävä flyeristasi ja julisteestasi. Flyerisivullesi tulee toivomuksestasi myös tapahtuman logo ja muuta valitsemaasi grafiikkaa.

pHinnWebillä on päivittäin kymmeniä kävijöitä Suomesta ja ympäri maailman, joten voit olla varma, että mainoksesi tulee laajalti huomioiduksi.

pHinnWeb pidättää oikeuden muutoksiin. Väärinkäytösten ilmetessä mainos voidaan poistaa sivulta.

Tiedustelut