TENOR FILMOGRAFIA

Kommentit: Jusu Lounela

Jimi's blow-job 
saves the world

1992. JIMI TENOR & JUSU LOUNELA:
Painimies I. (Suomi Fu)

"Painimies on antisankari, joka joutuu taisteluun Helsingin mafiaa vastaan. Joissain kohtauksissa on parodioitu kung fu -elokuvien kierrehyppyjä: Töölön kisahallin hyppymatolla kuvattiin onnettomia voltteja."

1992. JIMI TENOR & JUSU LOUNELA:
Dr. Abortenstein. (Kauhu Fu)

"1930-luvun tyylinen kauhuelokuva, tunnelmiltaan aika onnistunut. Sitä kuvattiin Harjun nuorisotalossa. Jimi teki nuorisotalon aulasta hetkessä hirveän makean näköisen laboratorion."

The Urinator 
sucked dry

1993. JIMI TENOR & JUSU LOUNELA:
Painimies II. (Suomen filmikombinaatti)

"Painimies on pappina Senaatintorin kirkossa, mutta kyllästyy duuniinsa ja ui New Yorkiin. Siellä lentävä lautanen antaa sille tehtävän. Perkele, oli maaliskuu ja Nykissä oli kylmä uida."

1994. JIMI TENOR & JUSU LOUNELA:
Urinator. (SFK)

"Superseikkailu: Dynaaminen duo vastaan kauhea Urinator. Urinatorin osaan harkittiin englantilaista seksiklubin vetäjää, jonka bändissä Jimi soitteli, mutta seksiklubin vetäjän vaimon mielestä Urinator oli bändille huonoa mainosta. Onneksi saatiin tilalle Jimin japanilainen tuttu."

1995. JIMI TENOR:
Sähkö the Movie. (Blast First)

Sähkö Recordsia esittelevä dokumenttikokeilu, kuvattu Turussa ja maailmalla. Ohjaaja Tenor musisoi New Yorkin kodissaan ja paikallisella Limelight-klubilla. Mukana myös Liberace (kts. Koneografia).

Copyright © 1997 Like Uutiset

[Pääjuttu] [Haastattelu] [Discografia] [Koneografia][Scrapbook] [pHinnWeb]